top of page

SPORTININKAMS: nuotolinės kineziterapeuto konsultacijos

Karantinas visus mus privertė šiek tiek “sulėtėti”, taip pat ir sportininkus. Dabar puiki proga išspręsti įsisenėjusias problemas, kurios trukdo siekti maksimalių rezultatų sporte.

MOTUS VITA kineziterapeutas Edgaras Lapinskas nuotoliniu būdu konsultuoja sportininkus, kurie: ❗️Seniai patyrė traumą, tačiau skausmas ar nemalonūs pojūčiai vis dar vargina sportinės veiklos metu ❗️Dažnai patiria tos pačios srities mikrotraumas (pvz. čiurnos patempimas). ❗️Nepatyrė traumos, tačiau jaučia bet kurios kūno srities skausmą ar diskomfortą sporto metu ar po jo.

Konsultacijos metu: ✔️ Įvertinama galima skausmo ar diskomforto priežastis ir rekomenduojama, kaip patobulinti funkcinius judesius specifiniais pratimais. ✔️ Įvertinama pakartotinių mikrotraumų priežastis ir rekomenduojama prevencinė programa. ✔️ Įvertinama galima skausmo ar diskomforto priežastis ir rekomenduojami pratimai šioms problemoms spręsti.

➡️ Registruokitės https://forms.gle/hwDFUEJCBGaTn1C88 ir Edgaras Lapinskas Jums paskambins artimiausiu metu.

Didžiuojamės, kad karantino metu MOTUS VITA kineziterapeutai prisideda prie visuomeninių iniciatyvų, skiria savo asmeninį laiką ir stengiasi padėti laikinai be profesionalios medicininės pagalbos likusiems žmonėms ❤️

Aktualu
Paskutinės naujienos
Archyvas
Ieškoti pagal žymes
Sekite mūsų naujienas
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page