top of page

Nuotolinės konsultacijos

Saulė, jūra, kopos, smėlis, paplūdimys, tenisas, burlentės, dviračiai… SKAUSMAS.

Atostogaujate, esate išvykęs, sportavote gamtoje, patyrėte traumą - skauda kaklą, nugarą, sąnarius, raumenis. Ar atostogos sugadintos? Nebūtinai.

Konsultuokitės su kineziterapeutu nuotoliniu būdu!

Nuotoliniu būdu konsultuojame pacientus, kuriems pasireiškia griaučių raumenų sistemos pažeidimai.

Nuotolinės konsultacijos metu kineziterapeutas: ✔️ išsiaiškins subjektyvią Jūsų sveikatos būklę; ✔️ surinks ligos anamnezę (remiantis suteiktais duomenimis); ✔️ rekomenduos atlikti tam tikrus kineziterapinius testus siekiant įvertinti būklę; ✔️ esant poreikiui, rekomenduos atlikti papildomus tyrimus; ✔️ sudarys individualią gydomąją/pratimų programą; ✔️ pateiks individualias rekomendacijas, kaip reikėtų stebėti savo būklę ir kokių veiksmų imtis būklei keičiantis ar blogėjant.

🚩 Nuotolinei konsultacijai registruokitės MOTUS VITA telefonu +37067607909 arba kitomis ryšio priemonėmis (www.motusvita.lt, el.paštu, žinute). 🚩 Po registracijos sumokėkite 30 EUR mokestį už nuotolinę konsultaciją į MOTUS VITA banko sąskaitą LT347230000008467795.

Kineziterapeutas Jums paskambins vėliausiai per 2 d.d. nuo mokesčio gavimo į MOTUS VITA banko sąskaitą dienos ir suteiks konsultaciją iškart arba sutars dėl kito nuotolinės konsultacijos laiko ir priemonių. Nuotolinės konsultacijos gali būti vykdomos telefonu, naudojantis pokalbių programomis ir vaizdo pokalbių programomis (Messenger, Viber, Teams, Zoom).

Aktualu
Paskutinės naujienos
Archyvas
Ieškoti pagal žymes
Sekite mūsų naujienas
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page